Ballina Lajmet

Lajmet

Nëntor 12, 2019

PITF2019 u mbyll me ceremoni madhështore të ndarjes së shpërblimeve

In a grand ceremony organized at the AAB Theater “Faruk Begolli” and broadcast live on Radio Television of Kosovo, Saturday night the awards of the third edition of Prishtina International Theater Festival 2019
Nëntor 8, 2019

Sapo u mbajt konferenca për shfaqjen ‘’Voliš li me?’’

Sapo u mbajt konferenca për shfaqjen ‘’Voliš li me?’’ (‘’A më do?''), shfaqje kjo që do të luhet sonte në ''Prishtina International Theater Festival''.
Nëntor 6, 2019

PITF 2019, mbrëmë vazhdoi natën e dytë

PITF 2019, mbrëmë vazhdoi natën e dytë, me shfaqjen ''Moskov Selim'', e cila e nisi programin konkurrues. Publiku u nda shumë i kënaqur me trupën nga Greqia.
Nëntor 5, 2019

Garën e PITF2019 e nis Greqia me shfaqjen “Moskov Selim”

Garën e PITF2019 e nis Greqia me shfaqjen “Moskov Selim” Sonte nga ora 19:30 në programin garues të “Prishtina International Theater Festival”, prezantohet për herë të parë Greqia me shfaqjen “Moskov Selim”, me
Nëntor 5, 2019

Nisi rrugëtimin edicioni i tretë i Prishtina International Theater Festival 2019, në Kolegjin AAB

Në praninë e një numri të madh artistësh, dashamirësh të artit, përfaqësuesish të institucioneve të Kosovës dhe studentëve, në Teatrin AAB “Faruk Begolli”, u hap sonte edicioni i tretë i festivalit të teatrove PITF2019.
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian